udan deres

wes telong ndino iki neng UTP udan terus.
jian udiane dueress poll…
banyune koyok disokne wae rasane…
tak pikir sasi April ki yo wes mulai musim ketigo…
tapi kok malah udane tambah dadi…
yo mogo2 wae…. ora nggarahi banjir koyok nang Jakarta.
udan seng nggowo berkah ….
lan rahmat…
dudu balak lan Bilahi…..
iki aku lagi kademen dek ofis cuman wong loro karo Pak Jati….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s